A Killing Obsession (€2,99)

John Savage (o.a. Deer Hunter en The Godfather) speelt de geestezieke Albert. Albert zit een lange straf uit in 1 van de zwaarste psychiatrische klinieken, nadat hij de moeder van Annie in koele bloede heeft vermoord.
Annie blijft echter een obsessie en het wordt steeds erger. Compleet gek geworden denkt Albert nog maar aan één ding: ZIJN kleine Annie. De directeur van de kliniek (Dr. Sachs) probeert nog tevergeefs om Albert niet vrij te laten, maar de staat bepaalt dat hij zijn straf heeft uitgezeten en Albert gaat direct op zoek naar zijn Annie, imiddels 32 jaar oud. Als een bezetene gaat hij op bezoek bij alle Annies die hij kan vinden uit het telefoonboek en als dan telkens blijkt dat het niet zijn Annie is, vermoordt hij de onschuldige vrouwen. Uiteindelijk vindt hij zijn kleine Annie, maar Albert is zo verbolgen over het feit dat zijn kleine Annie nu een volwassen zelfstandige vrouw is, dat hij ook haar vermoordt en haar nichtje kidnapt. De politie zit hem inmiddels op de hielen en een gevaarlijk en intregerend psychologisch spel begint tussen Albert enerzijds en de politie en Dr. Sachs anderzijds.Huur A Killing Obsession bij DVDdownload voor slechts € 2,99.

Regiseur: Paul Leder
Acteurs: Eddie Barth Kim Chase .... Annie Smith Hank Cheyne .... Randy Bobby Di Cicco .... Pimp Victoria Dillard .... Jean Wilson Nigel Gibbs Mitch Hara .... Drag Queen George Klein Hyapatia Lee .... Annie Warbucks J.D. Lewis Angie Rae McKinney Beverley Mitchell .... Annie Jennifer Rhodes Joanna Sanchez John Savage .... Albert Antonio Saxon John Saxon .... Dr. Sachs Sandi Schultz Maurice Shrog .... Halfway House Manager Bernard White .... Lt. Jackson Jennifer Youngs Elizabeth Zimmie .... Babs