Carbabes (€2,99)

Ford Davis is net afgestudeerd en op zoek naar een baan. Nadat hij een auto van z'n vaders verhuur-bedrijf had beschadigd, moet hij daar als verkoper aan de slag om z'n schuld af te betalen.

Als hij een tijdje werkt, wordt hij vrienden met de andere verkopers, die zich de CarBabes noemen. Ford komt er snel achter dat het verkopen van auto's niet zo heel makkelijk is. Hij leert van de Carbabes, dat je pas goed auto's kan verkopen, wanneer je jezelf goed verkoopt.

Ford krijgt steeds meer zelfvertrouwen, ook met z'n nieuwe sexy vriendin. Het gaat slecht met de zaak "Davis Automotive" en concurrent camper-tycoon Ron Hamper, gevestigd aan de overkant van de straat, heeft dit door en wil daar gebruik van maken door er een parkeerplaats te maken voor zijn campers.

Twee vliegen in 1 klap…Concurrent weg en een parkeerplaats erbij. De dagen zijn geteld voor Pa Davis, totdat…..Ford met een ultiem plan komt; een "blow-out" verkoop-aktie om 300 auto's te verkopen in 1 maand! Onmogelijk? Niet voor de CarBabes.

Huur Carbabes bij DVDdownload voor slechts € 2,99.

Regiseur: Nick Fumia, Chris Wolf
Acteurs: David Shackelford, Ben Savage, Blake Clark