Bloodgnome (€1,99)

Blood Gnomes, schepsels uit een andere dimensie, zijn op zoek naar menselijk bloed om dat te vermengen met hun eigen bloed. Ze verschijnen plotseling, scheuren hun slachtoffers uiteen en voeren de overblijfselen aan het Moederschepsel; een immens monster.
Het toenemende lijkenaatal verbijsterd de politie. Als Daniël, een politiefotograaf, het geheim achter de moorden ontdekt, gelooft echter niemand hem. Hij volgt het spoor naar de ondergrondse sm-wereld en ontmoet de verleidelijke maar duivelse Elandra. Zij regeert over het Moederschepsel en houdt het gevangen. Op een feest lokt Elandra Daniël in de val; de Blood Gnomes vallen hem aan en het feest verandert in een bloedbad. Daniël probeert de Blood Gnomes weerstand te bieden, maar om te overleven moet hij niet alleen langs Elandra, ook moet hij de confrontatie aangaan met het bloedstollende Moederschepsel!

Huur Bloodgnome bij DVDdownload voor slechts € 1,99.

Regiseur: John Lechago
Acteurs: Vinnie Bilancio .... Daniel (as Vincent Bilancio) Melissa Pursley .... Divinity Ri Walton .... Elandra Julie Strain Scott Evangelista .... Tedd Charles Mosby .... Detective Sterling Ron Fitzgerald .... Dungeon Master