Body Puzzle (€1,99)

DE RILLINGEN LOPEN OVER JE RUG!!
Deze film staat van het begin tot het eind onder hoogspanning. Het verhaal volgt een slordige, onverzorgde inspecteur (Thomas Arana,GLADIATOR) als hij een verbijsterende moordzaak, waarin organen van de slachtoffers zijn verwijderd, op moet lossen.
Hij voelt zich sterk aangetrokken tot een aantrekkelijke weduwe (gespeeld door Joanna Pacula, THE ART OF MURDER). Zij is onschuldig maar heeft wel aandacht van de moordenaar op zich weten te vestigen.
Als de relatie tussen de weduwe en de inspecteur zich verder ontwikkelt, ontdekt hij dat haar man een bizar dubbel leven leidt en concludeert hieruit een dolgedraaide ex-minnaar de moorden heeft gepleegd. Hij graaft dieper in de zaak en brengt de ware indentiteit boven van de moordenaar.... Het laatste stukje van een ijzingwekkende puzzel.

Huur Body Puzzle bij DVDdownload voor slechts € 1,99.

Regiseur: Lamberto Bava
Acteurs: Joanna Pacula .... Tomas Arana .... Franšois Montagut .... Gianni Garko .... Erika Blanc .... Matteo Gazzolo .... Susanna Javicoli .... Bruno Corazzari .... Ursula von Baechler .... Sebastiano Lo Monaco .... Giovanni Lombardo Radice .... Paolo Baroni .... Gianni Giuliano .... Giuseppe Marini .... Francesco Romano ....